WANDAFWERKING UTRECHT

WANDAFWERKING UTRECHT

In uw interieur zijn het vaak de details die het verschil maken. Zoals uw wandafwerking. Een goede wandafwerking kan het verschil maken tussen een mooie uitstraling en een perfecte uitstraling. Laat dit dan ook over aan een specialist. Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud staat voor u klaar.
Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Iedereen kan voor wandafwerking in Utrecht en omgeving bij ons terecht. Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfspand. Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud beschikt over meer dan 10 jaar ervaring. Dat ziet u. Wij beschouwen een opdracht pas als afgerond wanneer u 100% tevreden bent.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.29.00-5-1

Voor prachtige wandafwerking
Voor wandafwerking kunnen wij gebruikmaken van verschillende technieken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld latex spuiten voor een prachtig egaal resultaat. Maar met net zoveel plezier en vaardigheid hanteren wij de roller of kwast. We kunnen niet alleen de wanden netjes afwerken, maar ook plafonds, deuren en kozijnen.

In de loop der jaren zijn veel van onze klanten uitgegroeid tot vaste klanten en daar zijn wij trots op. Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Een heldere aanpak
Wij houden van een heldere aanpak zonder gedoe. Bij ons is afspraak gewoon afspraak. Wij nemen van tevoren met u door wat wij voor u kunnen doen en voeren de opdracht vervolgens zoals besproken uit. Heeft u vragen? Geen enkel probleem: bij Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt.

Ook voor behang
Naast wandafwerking met verf kunt u ons ook inschakelen voor wandafwerking met bijvoorbeeld glasvezelbehang. Zo verstevigt en herstelt u eventueel licht beschadigde wanden. Het glasvezelbehang kan door uzelf worden afgewerkt, maar wij doen dit natuurlijk ook met plezier voor u.

Particulieren en zakelijke klanten
Of het nu gaat om de wandafwerking van uw woning , kantoor of bedrijfspand in Utrecht: wij kunnen u altijd helpen. Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud werkt voor particulieren en zakelijke klanten. Wij zijn beschikbaar voor kleine en grote opdrachten.

Bespreek uw wensen met ons
Hoe kunnen wij u helpen? Heeft u behoefte aan strakke wandafwerking in Utrecht of omgeving? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij beantwoorden uw vragen en verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Wij kijken er naar uit om ook voor u aan de slag te mogen gaan. Neem contact met ons op bij vragen, wanneer u meer informatie wenst of een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

GRAAG VAN DIENST

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is u graag van dienst met al het schilderwerk aan uw interieur en exterieur. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specifieke diensten en expertises die wij u bieden. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of wilt u weten hoe wij u concreet van dienst kunnen zijn met een project bij u thuis, of voor uw bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.18.15-7-1