Schildersbedrijf Utrecht

Schildersbedrijf Utrecht

Schildersbedrijf Utrecht? Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar schildersbedrijf in Utrecht dat ook nog eens goede prijzen hanteert? Dan maken wij graag kennis met u. Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud is al meer dan 10 jaar een bekend schildersbedrijf in Utrecht en omgeving. Een schildersbedrijf dat bekend staat om kwaliteit, service en faire prijzen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.21.47-1-1

Onze aanpak
Wij hechten zeer veel waarde aan service en een prettige samenwerking. Daarom nemen wij graag de tijd om uw wensen te bespreken. Wij maken heldere afspraken en doen wat wij beloven. Een schilderklus is voor ons pas afgerond wanneer u 100% tevreden bent. In de loop der jaren hebben wij met veel van onze klanten een goede relatie opgebouwd. Veel particulieren en zakelijke klanten vertrouwen het schilderwerk van hun woning of pand aan ons toe en daar zijn wij trots op.

Wat ons schildersbedrijf voor u kan betekenen
Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud is een totaal schildersbedrijf. Wij kunnen u van dienst zijn met binnenschilderwerk en buitenschilderwerk van uw woning of (bedrijfs-)pand. U kunt ons inschakelen om uw pand van een fraaie nieuwe laag verf te voorzien, maar ook voor (preventief) onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Gebrekkig schilderwerk krijgen wij weer zo goed als nieuw.

Spuiten van wanden en plafonds
Naast muren en wanden kunnen wij uiteraard ook zorgen voor een prachtige afwerking van plafonds, deuren en kozijnen. Wij kunnen niet alleen voor kwalitatief schilderwerk zorgen, maar ook voor andere vormen van wandafwerking, zoals het behangen van uw wanden met glasvezelbehang. Dit behang kan door u, maar ook door ons verder worden afgewerkt. Verder is het mogelijk om wanden, plafonds, deuren en kozijnen te laten spuiten.

Service en kwaliteit
Ons schildersbedrijf staat voor service in kwaliteit. Een no-nonsense aanpak, snelle werkwijze volgens afspraak en informele communicatie zijn enkele zaken die ons bedrijf kenmerken. En uiteraard de kwaliteit. Niet voor niets worden wij veel gevraagd door zeer uiteenlopende klanten en opdrachtgevers. Wij stellen altijd alles in het werk om dat zo te houden.

Bespreek uw wensen met ons
Als uw persoonlijke, ervaren schildersbedrijf in Utrecht staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en verzorgen met plezier een geheel vrijblijvende, persoonlijke offerte voor u.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Wij kijken er naar uit om ook voor u aan de slag te mogen gaan. Neem contact met ons op bij vragen, wanneer u meer informatie wenst of een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

GRAAG VAN DIENST

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is u graag van dienst met al het schilderwerk aan uw interieur en exterieur. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specifieke diensten en expertises die wij u bieden. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of wilt u weten hoe wij u concreet van dienst kunnen zijn met een project bij u thuis, of voor uw bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.18.15-7-1