Schilder Utrecht

Schilder Utrecht

Zoekt u een schilder in Utrecht bij wie uw woning, kantoor of bedrijfspand in goede handen is? Dan staat Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud voor u klaar. Al meer dan 10 jaar zijn wij een bekende en gewaardeerde verschijning in Utrecht en omgeving. Wij worden ingeschakeld door zowel particulieren als bedrijven.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.19.38-10-1

Allround schilder voor in- en exterieur
Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud is een ervaren, allround schilder in Utrecht voor uw interieur en exterieur.

Wij kunnen alle elementen van uw interieur aanpakken voor een prachtige uitstraling. Zo schilderen wij uw wanden en plafonds, maar natuurlijk ook deuren en kozijnen. Of het nu gaat om een enkele (slaap)kamer of uw totale woning: wij zorgen tegen scherpe kosten voor een prachtig resultaat. Naast schilderen kunnen wij ook spuiten of u van dienst zijn met (glasvezel) behangen.

Ook al het schilderwerk van uw exterieur is bij ons in kundige handen. Wij zorgen ervoor dat al het houtwerk, inclusief de kozijnen, profiteert van een optimale uitstraling en een lange levensduur.

Ook voor onderhoud en renovatie
Als ervaren schilder in Utrecht zijn wij niet alleen beschikbaar voor schilderwerk van bijvoorbeeld nieuwe panden of wanneer u toe bent aan iets anders: wij kunnen ook onderhoud voor u uitvoeren en zelfs renoveren.

Regelmatig onderhoud van uw schilderwerk is belangrijk. Niet alleen behoudt uw woning hiermee een optimale uitstraling; u zorgt hiermee ook voor een langere levensduur. Problemen worden voorkomen en mogelijk hoge kosten in de toekomst worden vermeden.

Is er wel flink wat werk nodig om het schilderwerk weer helemaal in orde te krijgen? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij kunnen u helpen met het renoveren van uw schilderwerk. Wij krijgen het schilderwerk van elk pand weer in perfecte staat.

Voor kleine en grote klussen, particulier en zakelijk
Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud is de schilder in Utrecht die voor iedereen klaarstaat. Of u nu alleen de kozijnen wilt laten schilderen, uw complete interieur en exterieur aan wilt pakken of een (groot) bedrijfspand wilt laten schilderen: wij leveren perfecte kwaliteit tegen faire prijzen.

Vraag een offerte aan
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van uw schilderwerk? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Wij kijken er naar uit om ook voor u aan de slag te mogen gaan. Neem contact met ons op bij vragen, wanneer u meer informatie wenst of een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

GRAAG VAN DIENST

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is u graag van dienst met al het schilderwerk aan uw interieur en exterieur. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specifieke diensten en expertises die wij u bieden. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of wilt u weten hoe wij u concreet van dienst kunnen zijn met een project bij u thuis, of voor uw bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.18.15-7-1