Renovatie Utrecht

Renovatie Utrecht

Renovatie Utrecht? De juiste specialist kan middels renovatie uw woning of pand weer in perfecte staat brengen. Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud is er om uw schilderwerk weer helemaal in orde te brengen. Al meer dan tien jaar werken wij tot volle tevredenheid voor particuliere en zakelijke klanten. Daarbij voeren wij diverse soorten werkzaamheden uit. Renovatie is absoluut een van onze specialisaties. Dat kan ook niet anders, aangezien wij veelvuldig werkzaam zijn in Utrecht (en omgeving). Utrecht is een prachtige stad met veel oude panden die een optimale uitstraling verdienen. Om dit te bewerkstelligen is renovatie vaak nodig. Wij doen dit met veel plezier en voldoening.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.32.53-768x576

Renovatie haalt de ware kwaliteit naar boven
Als allround schildersbedrijf houden wij van elke schilderklus. Toch geeft een goede renovatie een voldoening waar maar weinig andere dingen aan kunnen tippen. Renovatie haalt de ware kwaliteit naar boven. Dit biedt ons de gelegenheid om u te verrassen. Maar al te vaak denken mensen dat schilderwerk niet meer te redden is, maar niets is minder waar.

Wanneer wij uw schilderwerk renoveren, zorgen wij er als eerste stap voor dat defecten die kunnen worden hersteld, ook daadwerkelijk worden hersteld. Wellicht is het soms nodig om houtwerk echt te vervangen. Ook dat is uiteraard mogelijk.

Renovatie is een duurzame investering
Kiest u voor een renovatie in Utrecht, dan doet u een duurzame investering. U laat natuurlijk niet renoveren om een paar jaar later weer vol aan de bak te moeten. Is het schilderwerk van uw woning of pand gerenoveerd, dan kunnen wij met periodiek onderhoud ervoor zorgen dat een toekomstige renovatie niet nodig is. Althans, niet in de komende decennia. Wij houden uw woning of pand graag in perfecte staat.

Wij komen graag lang op locatie
Heeft u een renovatie in Utrecht of de regio uit te voeren? Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd om bij u langs te komen en de woning of het (bedrijfs)pand te bekijken. Samen lopen we langs alle punten die wij aan kunnen pakken en geven wij u uitleg over onze werkwijze.

Gaan wij voor u aan de slag, dan is het eenvoudig: afspraak is afspraak. Wij bieden u heldere communicatie, een vast aanspreekpunt en perfecte service en natuurlijk een perfecte renovatie waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Uw renovatie begint dus met een afspraak en een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Wij kijken er naar uit om ook voor u aan de slag te mogen gaan. Neem contact met ons op bij vragen, wanneer u meer informatie wenst of een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

GRAAG VAN DIENST

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is u graag van dienst met al het schilderwerk aan uw interieur en exterieur. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specifieke diensten en expertises die wij u bieden. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of wilt u weten hoe wij u concreet van dienst kunnen zijn met een project bij u thuis, of voor uw bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.18.15-7-1