Plafondafwerking Nieuwegein

Plafondafwerking Nieuwegein

Veel mensen kunnen met de juiste middelen zeker wel een muur schilderen. Maar hoe zit dat met een plafond? Plafondafwerking is vaak een stuk lastiger. Voor uw houding, maar ook een goed resultaat is minder vanzelfsprekend dan bij het afwerken van een muur. Spattende verf, moeilijke hoekjes: plafondafwerking is werk voor een specialist. Gelukkig kunt u voor plafondafwerking in Nieuwegein en omgeving rekenen op Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.19.38-8-1

PLAFONDAFWERKING IN WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN

Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud is beschikbaar voor plafondafwerking in Nieuwegein en omgeving in woningen en bedrijfspanden. Of het nu gaat om een slaapkamer of de plafonds van een compleet bedrijfspand: wij staan voor u klaar. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring en kunnen in elke woning en elk pand zorgen voor een perfecte afwerking van het plafond.

Een plafond afwerken gaat beter met gespecialiseerde middelen en materialen. Middelen en materialen waar de meeste mensen uiteraard niet over beschikken. Wij wel. Zo kunnen wij uw plafond niet alleen witten of afwerken met een telescopische roller, maar ook met een latex spuit. Met deze spuit zorgen wij in zeer korte tijd voor een prachtig strak resultaat en een volledige dekking. Wij hebben ook de mogelijkheden om wanden, deuren en kozijnen te spuiten.

KWALITEIT EN SERVICE

Wij zorgen niet alleen voor een perfecte kwaliteit, maar verlenen ook perfecte service. Bij plafondafwerking is het belangrijk dat uw eigendommen, meubels en vloeren goed worden beschermd tegen eventueel spatten. Wij kunnen u volledig ontzorgen. Wij werken snel, maar secuur en met respect voor uw eigendommen.

Goede service hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij houden van een persoonlijke, no nonsense aanpak. Wij brengen uw wensen in kaart, maken een plan en voeren de opdracht geheel volgens afspraak uit. Wij ronden deze pas af wanneer u helemaal tevreden bent.

ONTDEK ONZE FAIRE PRIJZEN

Bent u op zoek naar goede plafondafwerking in Nieuwegein? U bent van harte welkom om contact op te nemen met Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud en een persoonlijke, vrijblijvende offerte aan te vragen. Ontdek onze faire prijzen en waarom zoveel klanten – zakelijk en particulier – in de loop der jaren vaste klant zijn geworden. Niet alleen voor plafondafwerking, maar ook voor al hun overige binnen- en buitenschilderwerk.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Wij kijken er naar uit om ook voor u aan de slag te mogen gaan. Neem contact met ons op bij vragen, wanneer u meer informatie wenst of een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

GRAAG VAN DIENST

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is u graag van dienst met al het schilderwerk aan uw interieur en exterieur. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specifieke diensten en expertises die wij u bieden. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of wilt u weten hoe wij u concreet van dienst kunnen zijn met een project bij u thuis, of voor uw bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.18.15-7-1