Over ons

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud

 Is uw persoonlijke specialist op het gebied van onderhoud van het schilderwerk van uw woon- of bedrijfspand. Wij leveren maatwerk, bieden een uitstekende service en hanteren verrassend scherpe prijzen. En uiteraard kunt u bij ons rekenen op kwaliteit. Of u nu behoefte hebt aan schilderwerk of spuitwerk in uw interieur of exterieur: wij staan voor u klaar.

45
Tevreden klanten
89
Projecten afgerond
WhatsApp Image 2020-11-19 at 21.41.53 (2)

Maatwerk en kwaliteit

U bent zuinig op uw pand. Onderhoud is dan ook belangrijk. Zeker wanneer het aankomt op schilderwerk kan preventief onderhoud ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand weer vele jaren lang mooi blijft. 

Bij Kraaijenburg Vastgoedonderhoud bent u altijd verzekerd van maatwerk en kwaliteit. Wij hanteren voor elk onderdeel van uw pand de juiste methode. Daarbij maken wij gebruik van de juiste technieken en de allerbeste materialen. Dankzij gedegen opleiding en jarenlange ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

Persoonlijke service

Bij maatwerk hoort natuurlijk ook persoonlijke service. Wij begrijpen dat u trots bent op uw woning of bedrijfspand en dat werkzaamheden voor u spannend kunnen zijn. Daarom nemen wij graag uitgebreid de tijd om u te leren kennen en uw wensen te bespreken. Wij vertellen u hoe wij uw opdracht aanpakken en waar u op kunt rekenen. U wordt volledig ontzorgd.

Een specialist inschakelen voor het onderhoud en schilderwerk aan uw pand, is een keuze die u met vertrouwen moet kunnen doen. Daarom bieden wij u ook een vast aanspreekpunt. U kunt altijd bij ons terecht met vragen. Zowel in het voortraject als tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en in het natraject zijn wij uw betrouwbare specialist.

Uitstekende prijzen

Een van de onderscheidende eigenschappen van Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is dat wij onze klanten kunnen verrassen met uitstekende prijzen. Dit ondanks onze focus op kwaliteit en service. Wij kunnen zeer scherp inkopen dankzij jarenlange goede relaties met onze leveranciers. Dit voordeel berekenen wij door aan u.

Onze missie en visie

Onze missie is uiteraard om u de best mogelijke onderhoudswerkzaamheden te bieden zodat u weer jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw pand. In onze visie dient dit te gebeuren op een fijne, persoonlijke manier die u niet veel geld hoeft te kosten. Wij hechten zeer veel waarde aan een prettige samenwerking. Bij veel van onze klanten zijn wij vaste onderhoudspartner geworden. Dat maakt ons trots.

Neem contact
met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u uw project met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen, leren u kennen en verzorgen geheel vrijblijvend een aantrekkelijke persoonlijke offerte voor u.