NIEUWBOUW

Beste Heer/Mevrouw,

Bent u eigenaar van een nieuwbouwwoning?

Dan heeft u waarschijnlijk veel aandacht besteed aan de inrichting en alles rondom uw pand. Nu u eenmaal in uw woning zit, wilt u zorgeloos kunnen genieten. Dan is het prettig als u niet meer na hoeft te denken over het onderhoud.

Wij informeren u daarom graag over onze werkwijze, om u de volledige zorg voor uw schilderwerk uit handen te nemen.

Kosten besparen met ons depot

Net zoals bij de bouw, kunt u ook voor uw schilderwerk een depot openen. Met als verschil dat u dit depot met uw buren beheert. Want door met één huizenblok de schilder te laten komen, treedt minder verlies van verf op en bespaart u samen veel kosten. Ieder jaar komen wij langs om een gedeelte van uw woning én van uw buren te schilderen. Zo verspreidt u de uitgaven voor het schilderwerk over meerdere jaren.

U kunt dit depot vergelijken met een onderhoudscontract. Alleen betaalt u bij deze constructie alles achteraf. Dit biedt u op de lange termijn óók de zekerheid, dat u altijd krijgt waar u voor betaalt.

Prettig thuiskomen

Met ons meerjarenplan staat (een deel van) uw huis ieder jaar mooi in de verf. Met als bijkomend voordeel, dat er binnen het hele huizenblok eenheid is in kleur. U blij, uw buren blij. Dat is toch elke keer prettig thuiskomen?

Scherpe tarieven

Voor ons schilderwerk maken wij gebruik van de hoogste kwaliteit producten en hanteren wij tóch scherpe tarieven. Dit is het gevolg van onze jarenlange samenwerking met onze vaste leveranciers. En daar plukt u de vruchten van.

Kraaijenburg Vastgoed Onderhoud denkt dus graag met u mee over uw schilderwerk. Het beste bewijs dat service voor ons belangrijk is!

Wij komen dan ook graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Kraaijenbrug Vastgoed Onderhoud

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Wij kijken er naar uit om ook voor u aan de slag te mogen gaan. Neem contact met ons op bij vragen, wanneer u meer informatie wenst of een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

GRAAG VAN DIENST

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is u graag van dienst met al het schilderwerk aan uw interieur en exterieur. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specifieke diensten en expertises die wij u bieden. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of wilt u weten hoe wij u concreet van dienst kunnen zijn met een project bij u thuis, of voor uw bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

WhatsApp-Image-2020-11-19-at-21.18.15-7-1