Diensten

WhatsApp Image 2020-11-19 at 21.21.47

Buitenschilderwerk

Voor uw woning of uw bedrijfspand kunnen wij het gehele buitenschilderwerk voor onze rekening nemen. Hierbij zorgen wij niet alleen voor een prachtig eindresultaat; wij voeren direct belangrijk onderhoud uit aan uw pand. Houten delen van uw pand kunnen getroffen worden door houtrot. Door tijdig schilderwerk uit te laten voeren, kan houtrot worden voorkomen en kan beginnende schade worden hersteld. Hiermee bespaart u op de langere termijn (veel) geld. Wind, regen, andere vormen van neerslag en stoffen uit de omgeving kunnen uw houtwerk aantasten. Schilderwerk zorgt voor duurzame bescherming.

Kozijnen

Kozijnen vereisten bij bijna elk pand extra aandacht. Houten kozijnen die niet goed onderhouden worden, zullen op den duur moeten worden vervangen. Uw kozijnen laten schilderen kost slechts een fractie van laten vervangen en garandeert een jarenlange goede uitstraling en bescherming.

WhatsApp Image 2020-11-19 at 21.31.15 (1)

Dakkapellen

Wij kunnen uw dakkapellen schilderen en ervoor zorgen dat deze in uitstekende staat blijven. Vaak worden dakkapellen onbewust of onbedoeld verwaarloosd. Mede omdat zij moeilijk bereikbaar zijn. Niet voor ons. Wij zorgen voor dakkapellen waar u van kunt blijven genieten. 

WhatsApp Image 2020-11-19 at 21.36.42

Gootconstructies

Wanneer u ons inschakelt voor onderhoudswerkzaamheden van uw pand, letten wij op details. Wij pakken ook uw gootconstructies aan. Dit is cruciaal voor de levensduur van uw pand.

WhatsApp Image 2020-11-19 at 21.33.58 (6)

Boeiboorden

Beschikt uw pand over boeiboorden? Dan zijn dit vaak de eerste plekken waar verval zichtbaar wordt. Wij kunnen lichte schade herstellen en ervoor zorgen dat uw boeiboorden weer zo goed als nieuw ogen. Preventief onderhoud is echter net zo belangrijk en garandeert jarenlang zorgeloos genieten.

WhatsApp Image 2020-11-19 at 21.32.53 (3)

Binnenschilderwerk

Naast al uw buitenschilderwerk staan wij uiteraard ook klaar voor het buitenschilderwerk. Van kozijnen, trappen en deuren tot decoratieve elementen. Ook kunnen wij het spuitwerk van uw wanden en plafonds op ons nemen. U kunt ons dus inschakelen voor het totaalonderhoud van uw interieur, of voor losse onderdelen hiervan.

Neem contact
met ons op

Wij kijken er naar uit om ook voor u aan de slag te mogen gaan. Neem contact met ons op bij vragen, wanneer u meer informatie wenst of een gratis en vrijblijvende, persoonlijke offerte wenst te ontvangen.

Graag van dienst

Kraaijenburg Vastgoedonderhoud is u graag van dienst met al het schilderwerk aan uw interieur en exterieur. Op deze pagina kunt u meer lezen over de specifieke diensten en expertises die wij u bieden. Heeft u een vraag over een van onze diensten, of wilt u weten hoe wij u concreet van dienst kunnen zijn met een project bij u thuis, of voor uw bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.